selitveni servis Maribor-Ljubljana in obratno


Selitveni servis Maribor-Ljubljana - Anila vam ponuja selitve stanovanjskih in poslovnih prostorov ter prevoze blaga. Mi poskrbimo da je vaša selitev enostavna! Tu smo da vam pomagamo pri obvladovanju stresa zaradi preselitve.

GSM: +386-40-257-919

Anila d.o.o.
Naš selitveni servis Anila nudi s področja prevozov in selitev sledeče storitve: prevozi po Sloveniji, mednarodni prevozi, odvoz kosovnih odpadkov na deponijo in prevozi z letališča. Selitveni servis na relaciji Maribor - Ljubljana, Ptuj - Ljubljana, Kranj - Ljubljana, Novo mesto - Ljubljana... in obratno.

selitveni-servis-Maribor-Ljubljanaselitveni-servis-Maribor-Ljubljana

Selitveni servis Anila je podjetje z večletnimi izkušnjami na področju selitev in prevozov. Nudimo vam profesionalno izvedbo selitev in prevozov v Mariboru in Ljubljani, ter ostali Sloveniji, selitve nudimo tudi mednarodno.

Potrebujete selitev ali prevoz tovora?


Nudimo vam vse na enem mestu!


Selitve

- selitve stanovanjske opreme
- selitve pisarniške opreme
- demonaža in montaža pohištva
- demontaža in montaža kuhinj
- pakiranje in zaščita
- prevoz opreme
- prevozi na deponijo


Kombi prevozi

Opravljamo kombi prevoze blaga po Sloveniji in EU. Opravljamo tudi ADR prevoze.


Montaža:

- montaža kuhinj
- montaža pohištva


Posebne selitve:

Usposobljeni in opremljeni smo tudi za selitve pianinov, selitve sefov, trezorjev, blagajn in ognjevarnih omar, ter drugih težjih naprav.

POVPRAŠAJTE NAS O SELITVI

Rešili bomo vašo selitev, kontaktirajte nas in dogovorili se bomo, tako preprosto je. Na voljo vam je izkušena ekipa z vso opremo, naše selitve in prevozi pa so tudi uradno zavarovani. Imamo prilagodljiv delovni čas.

Najboljše razmerje med ceno in kvaliteto storitve

Klasična selitev s prevozom

Selitveni servis Maribor-Ljubljana

Selitveni servis deluje v Mariboru, Ljubljani, Kranju,... in po celotnem območju Slovenije. Selitev opravimo tudi v tujini. Potrebujete mednarodno selitev? Dostavljamo v ali iz celotne Evrope. Smo izkušena ekipa ki že več let profesionalno in ugodno opravlja selitve.


Težki predmeti niso problem

Posebej usposobljeni za prenos težjih in večjih predmetov, preselimo tudi poln bankomat. Usposobljena ekipa obvlada demontiranja, montiranja in pakiranja.


Prevoz in skladiščenje

Prevažamo po vsej Sloveniji in v tujini. Z nami imate možnost krajšega ali daljšega skladiščenja v našem skladišču. Na željo lahko kosovni, neuporabni material odpeljemo na deponijo.

Novo: prevoz različne opreme na dogodke.


Ponujamo tudi embalažo

V ponudbi imamo tudi ugodne selitvene kartonske škatle, močno in lahko embalažo, s katero je selitev urejena od A do Ž.


Zaupanja vredni in profesionalni

Vse selitve vaše lastnine, prevozi in skladiščenje so uradno zavarovani. Tako je vaša selitev v najboljših rokah še dodatno brezskrbna.


Novo: Selitev ali odvoz občutljive dokumentacije, opreme in računalniške opreme (v uničenje).


Več letn izkušenj profesionalne ekipe

Selitev, s katero ste vi zadovoljni, je naš izziv. Cenimo vas in vašo lastnino, zato so naše selitve poceni in profesionalne, za vas se trudimo biti najboljši.


Naš selitveni servis Anila vam ponuje selitve in prevoze na relacijah:


Kranj- Ljubljana
Ptuj - Ljubljana
Maribor- Ljubljana
Selitve in prevozi Ljubljana

Delite stran prevozi-in-selitve.si - selitveni-servis-Maribor-Ljubljana na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani prevozi-in-selitve.si - selitveni-servis-Maribor-Ljubljana, in s tem sporočamo drugim, kaj prevozi-in-selitve.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


selitveni-servis-Maribor-Ljubljana - selitveni servis Maribor-Ljubljana in obratno

prevozi-in-selitve.si

prevozi-in-selitve.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.