SELITVE | Hitra in zanesljiva ter cenovno ugodna selitev


Naj vaša selitev poteka brez stresa! Si želite, da bi vaša selitev potekala hitro in brez napora? S pomočjo naše ekipe sploh ne boste vedeli, kdaj je bilo delo opravljeno, pa naj bo to selitev stanovanja, garaže, kleti, podjetja ali kateregakoli drugega prostora..

Vas skrbi, da bi zaradi selitve podjetja po nepotrebnem izgubili delavne dni ali bi bil moten delavni proces? Z nami se temu lahko izognete! Kot ekipa izkušenih mojstrov poznamo vse morebitne zagate, ki bi lahko nastale in jih zato učinkovito odpravimo že v naprej.

GSM: +386-40-257-919

Anila d.o.o.
Naj vaša selitev poteka brez stresa


Pred selitvijo se z našo ekipo dogovorimo za brezplačni sestanek, kjer naredimo podroben plan selitve, ocenimo stroške in določimo časovne okvirje, kjer se vam povsem prilagodimo. Tako za vas ne bo nobenih presenečenj in nepredvidenih situacij. Prav tako poskrbimo za zaščito selitvenega blaga, da bo le-to med selitvijo ostalo nepoškodovano.

selitveselitve
Kranj- Ljubljana
Ptuj - Ljubljana
Maribor- Ljubljana
Selitve in prevozi Ljubljana


SELITEV STANOVANJ IN OSTALIH PROSTOROV


Zdaj, ko ste našli svojo novo lokacijo bivanja in se želite čim prej vseliti, potrebujete le še nas kot vašega zanesljivega sodelavca, ki bo poskrbel za selitev vaše opreme oziroma pohištva, gospodinjskih aparatov in ostalih stvari. Opravimo tudi montažo in demontažo pohištva ter odvoz kosovnega materiala.


SELITEV PODJETJA


Vas skrbi, da bi zaradi selitve podjetja po nepotrebnem izgubili delavne dni ali bi bil moten delavni proces? Z nami se temu lahko izognete! Kot ekipa izkušenih mojstrov poznamo vse morebitne zagate, ki bi lahko nastale in jih zato učinkovito odpravimo že v naprej.

Predhodno se bomo dogovorili za brezplačen ogled prostora in naredili načrt selitve, ki ga bomo v celoti izpeljali namesto vas. Vi pa boste medtem lahko brezskrbno opravljali svoj posel.

CENIK SELITEV ALI PREVOZOV

SELITVENA URA

50,00 eur + DDV

Kombi + 2 delavca

Cena z 22% DDV na uro

61,00 eur

SELITVENA URA

40,00 eur + DDV

Kombi + 1 delavec

Cena z 22% DDV na uro

48,80 eur

EMBALAŽA

2,50 eur/kos + DDV

Selitvena embalaža

Cena z 22% DDV na kos

3,05 eur

DODATNI DELAVEC

14,00 eur + DDV

Delavec / montažer / selilec

Cena z 22% DDV na uro

17,08 eur

PREVOZ

0,50 eur/km + DDV

Medkrajevni prevoz

Cena vključuje 15 minut nalaganja in razlaganja

Cena z 22% DDV na km

0,61 eur

PRAZNIKI, NEDELJE IN TEŽKI TOVOR

20% višja cena

V primeru težjih selitev ali ob praznikih in nedeljah, se cena poveča za 20%


ANILA kontakt


Zaradi povišanega števila povpraševanj prek e-pošte lahko morda traja dlje, da odgovorimo na tvoje e-poštno sporočilo, zato ti priporočamo, da nas kontaktiraš prek telefonske št. +386-40-257-919. Ne glede na to, ali vas zanimajo splošne informacije ali informacije o ceniku – Na strani ANILA prevozi in čiščenje, d.o.o. smo pripravljeni odgovoriti na vsa vprašanja. Zahvaljujemo se ti za razumevanje in potrpežljivost! - selitve ...

selitve - Tukaj nam lahko napišete vaše komentarje, predloge, pohvale, kritike ali naročila. Lahko pa nas kontaktirate kar tako. Vedno ste dobrodošli.

izpolnite kontaktni obrazec


Pišite nam in z veseljem vam bomo posredovali vse informacije!

Vedno ste dobrodošli


ANILA prevozi in čiščenje, d.o.o.

Smrtnikova ulica 4
    1000 Ljubljana

Davčna št.: 27196801


Delovni čas    Pon-Čet 09:30-14:00Prijavite se na obveščanje preko elektronske pošteDelite stran prevozi-in-selitve.si - selitve na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani prevozi-in-selitve.si - selitve, in s tem sporočamo drugim, kaj prevozi-in-selitve.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


selitve - SELITVE | Hitra in zanesljiva ter cenovno ugodna selitev

prevozi-in-selitve.si

prevozi-in-selitve.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.