Montaža pohištva in dostava po ugodni ceni


MONTAŽA POHIŠTVA - Nudimo montažo spalnic, montažo kuhinj, montažo kopalnic, montažo jedilnic, montažo dnevnih sob, montažo pisarn, montažo otroških sob in montažo pohištva v vseh ostalih prostorih..

Smo podjetje, ki se ukvarja z montažo pohištva, predvsem iz IKEE. Montiramo pa tudi ostalo pohištvo.

GSM: +386-40-257-919


Smo podjetje z dolgoletnimi izkušnjami pri montaži pohištva.


Naši monterji so izkušeni, hitri in natančni pri svojem delu:  • pri montaži pohištva se uporabljamo izključno profesionalna orodja,

  • uporabljamo najsodobnejše montažne tehnike,

  • imamo dobre, natančne in izučene monterje.Prednosti profesionalne montaže:  • zmanjša se čas montaže,

  • zmanjšajo se stroški,

  • izognemo pa se poškodbam pohištva ali drugega imetja zaradi neprofesionalne montaže.Nudimo brezplaćno svetovanje pri montaži pohištva glede na vaše želje in imamo ogled ter svetovanje za vas popolnoma brezplačno.


Izdelamo vam tudi časovni načrt in zagotovimo ustrezno zaščito vseh predmetov ter varen prevoz ali selitev na novo lokacijo.


Poleg klasične montaže pohištva nudimo tudi demontažo vašega pohištva, kjer vam lahko demontirane stvari pripravimo za selitev,jih preselimo ter ponovno zmontiramo ali odpeljemo na deponijo

Delite stran prevozi-in-selitve.si - montaža-pohištva na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani prevozi-in-selitve.si - montaža-pohištva, in s tem sporočamo drugim, kaj prevozi-in-selitve.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


montaža-pohištva - Montaža pohištva in dostava po ugodni ceni

prevozi-in-selitve.si

prevozi-in-selitve.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.