Prevozi tovora z različnimi kombi vozili na vse relacije po naročilu


Opravljamo kombi prevoze in transferje oseb ter transport tovora po Sloveniji in Evropski skupnosti. Na podlagi pridobljenih izkušenj in referenc nam ni tuja tudi pot skozi mejne terminale in sodelovanje z mednarodnimi špedicijami povsod po Evropi.

Ponujamo kompletno organizacijo potovanj, izletov, transferjev in prevozov oseb z vašimi ali z našimi izkušenimi vozniki. Pohvalimo se lahko tudi z licenco za opravljanje prevozov oseb v domačem in mednarodnem cestnem prometu.

GSM: +386-40-257-919

Anila d.o.o.
Za skupine do 8 oseb je najboljša rešitev kombi prevozi. S kombijem gre do cilja hitreje in ceneje kot z avtobusom, tudi cestnine in parkirnine so cenejše. Prevoze vršimo do letališč, pristanišč, itd. za skupine ali posameznike, v Sloveniji ali tujini. Izvajamo uslugo od vrat do vrat, od vašega doma ali hotela, pa vse do vrat željenega letališča, pristanišča, itd. Če se želite udobno peljati na izlet, poroko, srečanje, piknik, smučanje, ekskurzije, poslovne dogodke ali pa kar tako, smo mi pravi naslov za vas. Prevoze opravljajo izkušeni in prijazni vozniki, ki vas bodo varno in udobno pripeljali do željenega cilja! Izkušeni in prijazni vozniki bodo poskrbeli za vašo varno in udobno vožnjo do željenega cilja.

kombi-prevozikombi-prevozi


ANILA kontakt


Zaradi povišanega števila povpraševanj prek e-pošte lahko morda traja dlje, da odgovorimo na tvoje e-poštno sporočilo, zato ti priporočamo, da nas kontaktiraš prek telefonske št. +386-40-257-919. Ne glede na to, ali vas zanimajo splošne informacije ali informacije o ceniku – Na strani ANILA prevozi in čiščenje, d.o.o. smo pripravljeni odgovoriti na vsa vprašanja. Zahvaljujemo se ti za razumevanje in potrpežljivost! - kombi-prevozi ...

kombi-prevozi - Tukaj nam lahko napišete vaše komentarje, predloge, pohvale, kritike ali naročila. Lahko pa nas kontaktirate kar tako. Vedno ste dobrodošli.

izpolnite kontaktni obrazec


Pišite nam in z veseljem vam bomo posredovali vse informacije!

Vedno ste dobrodošli


ANILA prevozi in čiščenje, d.o.o.

Smrtnikova ulica 4
    1000 Ljubljana

Davčna št.: 27196801


Delovni čas    Pon-Čet 09:30-14:00Prijavite se na obveščanje preko elektronske pošteDelite stran prevozi-in-selitve.si - kombi-prevozi na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani prevozi-in-selitve.si - kombi-prevozi, in s tem sporočamo drugim, kaj prevozi-in-selitve.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


kombi-prevozi - Prevozi tovora z različnimi kombi vozili na vse relacije po naročilu

prevozi-in-selitve.si

prevozi-in-selitve.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.