Selitve Pohištva in Opreme - Prevoz in montaža pohištva - Čiščenje Hitro strokovno in zanesljivo


Nudimo prevoz in montažo pohištva, čiščenje prostorov, kombi prevoz ali selitve ter odkup odpadnih kovin..

GSM: +386-40-257-919PONUDBA

Selitve

Pred pričetkom selitve se po potrebi dogovorimo za ogled in vam na podlagi le tega ter razgovora z vami ponudimo najustreznejšo rešitev za hitro selitev brez nepotrebnih zapletov.


Izdelamo natančen načrt selitve ter s profesionalno ekipo Anila poskrbimo za celotno organizacijo in hitro ter kvalitetno izvedbo del (od pakiranja, prenosa, izbire najprimernejše oblike prevoza, do vnosa, razpakiranja in odvoza embalaže).


selitve


Prevozi blaga

Prevoze blaga opravimo glede na vaše potrebe. Poskrbimo za organizacijo celotnega prevoza - od natovora, prevoza, do raztovora in razpakiranja. Prav tako uredimo vse carinske formalnosti za vas.

Smo prilagodljivi, strokovni, zanesljivi in se trudimo ustreči vsem vašim željam.


kombi prevozi

Prevozi potnikov

Ponujamo licencirane prevoze potnikov v domačem in mednarodnem cestnem prometu. Odpeljemo lahko manjšo ali večjo skupino ljudi na letališče ali na poljubno destinacijo doma in v tujini. Potnikom so na voljo naša moderna, prostorna in udobna osebna in kombi vozila.


airport-transfers.si

Montaža pohištva


Se selite? Ali prenavljate stanovanje? Potem smo pravi za vas! Ponujamo kvalitetno in ugodno montažo pohištva


montaža pohištva


  • pri montaži pohištva se uporabljamo izključno profesionalna orodja,

  • uporabljamo najsodobnejše montažne tehnike,

  • imamo dobre, natančne in izučene monterje.  • zmanjša se čas montaže,

  • zmanjšajo se stroški,

  • izognemo pa se poškodbam pohištva ali drugega imetja zaradi neprofesionalne montaže.Glede na vaše želje vam lahko tudi svetujemo glede montaže pohištva, saj imamo ogled in svetovanje za vas popolnoma brezplačen.

Izdelamo vam lahko tudi časovni načrt in zagotovimo ustrezno zaščito predmetov ter varen prevoz na novo lokacijo.

Poleg klasične montaže pohištva nudimo tudi demontažo pohištva, kjer vam lahko demontirane stvari pripravimo za selitev, preselimo, ponovno zmontiramo ali odpeljemo na deponijoOdkup kovinskih odpadkov

Prevzemamo vse vrste koristnih kovinskih odpadkov, ki jih je s predelavo mogoče ponovno uporabiti.

Naše poslanstvo je pomagati fizičnim osebam in podjetjem , da odpadne kovine izkoristijo za recikliranje na optimalni ravni, ter z našo pomočjo sodelujejo pri varovanju okolja in s tem ohranjanje čiste narave.


odkup kovinskih odpadkov

ANILA kontakt


Zaradi povišanega števila povpraševanj prek e-pošte lahko morda traja dlje, da odgovorimo na tvoje e-poštno sporočilo, zato ti priporočamo, da nas kontaktiraš prek telefonske št. +386-40-257-919. Ne glede na to, ali vas zanimajo splošne informacije ali informacije o ceniku – Na strani ANILA prevozi in čiščenje, d.o.o. smo pripravljeni odgovoriti na vsa vprašanja. Zahvaljujemo se ti za razumevanje in potrpežljivost! - PONUDBA ...

PONUDBA - Tukaj nam lahko napišete vaše komentarje, predloge, pohvale, kritike ali naročila. Lahko pa nas kontaktirate kar tako. Vedno ste dobrodošli.

izpolnite kontaktni obrazec


Pišite nam in z veseljem vam bomo posredovali vse informacije!

Vedno ste dobrodošli


ANILA prevozi in čiščenje, d.o.o.

Smrtnikova ulica 4
    1000 Ljubljana

Davčna št.: 27196801


Delovni čas    Pon-Čet 09:30-14:00Prijavite se na obveščanje preko elektronske pošteDelite stran prevozi-in-selitve.si - PONUDBA na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani prevozi-in-selitve.si - PONUDBA, in s tem sporočamo drugim, kaj prevozi-in-selitve.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


PONUDBA - Selitve Pohištva in Opreme - Prevoz in montaža pohištva - Čiščenje Hitro strokovno in zanesljivo

prevozi-in-selitve.si

prevozi-in-selitve.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.