ČIŠČENJE - Hitri in zanesljivi ter cenovno ugoden čistilni servis


Čiščenje prostorov - Zanesljiva in cenovno ugodna izvedba kvalitetnih in celovitih storitev na področju čiščenja. Zagotavljamo vam redna, generalna in specialna čiščenja vseh vrst objektov.

Poslovni prostori zahtevajo popolnost v čiščenju, saj zaposleni preživljajo v njih precejšen delež dneva. Njihova učinkovitost je odvisna tudi od urejenosti prostorov.

GSM: +386-40-257-919

Anila d.o.o.
Zaradi raznovrstnosti poslovnih prostorov prilagajamo čiščenje glede na njegovo vrsto in glede pogostosti. Skupaj z vami bomo dosegli racionalno rešitev. Izbrali bomo primerne termine, pogostost obiskov in predvideli primeren razpored generalnih čiščenj. Naše delo poslovnega procesa zagotovo ne bo motilo, rezultati čiščenja pa bodo zaposlenim v spodbudo.

Prilagojene rešitve za čiščenje. Za vas, dobro počutje vaših zaposlenih in strank ter poslovni uspeh!

čiščenječiščenje
ČIŠČENJE POSLOVNIH PROSTOROV

S stalnim povečevanjem obsega poslovanja se zmanjša količina vašega prostega časa. Zakaj bi ga še tisto malo porabili za opravilo kot je čiščenje poslovnih prostorov.

Dandanes je najem kvalitetnega čistilnega servisa za večino podjetij doma in po svetu nekaj čisto samo po sebi umevnega. Posebej v tujini kjer je to že vrsto let stalna praksa, pri nas pa se pogodben najem čistilnih servisov za čiščenje poslovnih prostorov šele uveljavlja.

A vse več podjetij se že odloča za to storitev. Pridružite se jim!

Odločitev za najem kvalitetnega profesionalnega čistilnega servisa za čiščenje vaših poslovnih prostorov vam bo namreč prihranila čas ter vam močno olajšala vsakdanje delo. Z najemom čistilnega servisa se boste hitro povsem znebili skrbi za čistočo vaših poslovnih prostorov.


Prihranite čas!

Odločitev za najem profesionalnega čistilnega servisa za čiščenje prostorov vašega podjetja vam bo namreč prihranila čas ter vam močno olajšala vsakdanje delo. Ob enem pa se boste z najemom čistilnega servisa ANila hitro in povsem znebili skrbi za čistočo vaših poslovnih prostorov.

Osredotočite se torej na vaše delo, in prepustite malenkosti nam. Mi bomo poskrbeli, da vaše delo ne bo moteno poleg tega pa bodo vaši poslovni prostori lahko vsak dan čisti, dišeči in urejeni.Raznolike možnosti in čišcenje po meri

Redno čiščenje poslovnih prostorov ni bonus samo vam, pač pa tudi za vsako stranko, ki vstopi v vaše prostore in je navdušena nad čistočo in urejenostjo.


Globinsko čiščenje ali tedensko čiščenje

Iz tega razloga ponujemo čiščenje prostorov po meri - V kolikor vaše podjetje potrebuje redno globinsko čiščenje, periodično generalno čiščenje ali pa samo tedensko čiščenje smo dobro podkovani za vse situacije in potrebe.

Kot naša posebnost v ponubi za poslovne subjekte in javne zavode pa je tudi čiščenje garžnih hiš kjer smo med redkimi čistilnimi servisi, ki poskrbijo za vaše garažne hiše in pokrita parkirišča ne glede na velikost ali zahtevnost projekta!Zakaj izbrati nas?

Naše podjetje čisti poslovne prostore že več kot 10 let in ohranja stalne naročnike že od samega začetka.

Vašim potrebam se bomo povsem prilagodili, saj verjamemo v individualni in osebni pristop pri oblikovanju ponudbe za vsako stranko.

V našem čistilnem servisu vam nudimo celovito storitev čiščenja poslovnih prostorov. Naše delo pa odlikuje kakovost in zanesljivost storitev ter osebja, kar je seveda najpomembnejši dejavnik pri izbiri čistilnega servisa.
Pri svojem delu uporabljamo kakovostna čistila in opremo.

Naši zaposleni so natančni, vestni, zaupanja vredni in predvsem marljivi.

V kakovost naših storitev smo tako prepričani, da vam lahko brez pomislekov obljubimo 100 % garancijo na zadovoljstvo z opravljeno storitvijo.

Odločitev za najem profesionalnega čistilnega servisa za čiščenje vaših poslovnih prostorov vam bo namreč prihranila čas ter vam močno olajšala vsakdanje delo.


Naš čistilni servis

Pomemben del podjetja so naši zaposleni, ki izvajajo storitev čiščenja in skrbijo za zadovoljstvo naših strank.


Podučeni so o pravilni in ergonomični uporabi čistil ter čistilnih pripomočkov za doseganje optimalnega sistema čiščenja, dobrega zdravja zaposlenih in skrbnega varovanja okolja.


Pri zagotavljanju celovite in kakovostne storitve čiščenja namenjamo velik del naše pozornosti poleg samemu delu tudi pripravi na delo in odnosu zaposlenih do strank, saj menimo, da sta dobra priprava, organizacija in pozitivna delovna klima ključnega pomena.


Strokoven in dosleden nadzor pri izvajanju storitev omogoča izvedbo del tako, da jih opravimo karseda učinkovito in zanesljivo, na dolgi rok pa zagotavlja željene rezultate, ki so v skladu z našo vizijo in strategijo podjetja.

Naše prednosti

Zanesljiva izvedba kvalitetnih in celovitih storitev čiščenja

Hitra odzivnost do želja in zahtev naročnikov

Profesionalnost zaposlenih v odnosu do strank

Prilagodljivost ob izvajanju storitev

Dosegljivost za vprašanja, svetovanja in celovite odgovore

Usposobimo tudi vaše zaposlene za področje čiščenja


ANILA kontakt


Zaradi povišanega števila povpraševanj prek e-pošte lahko morda traja dlje, da odgovorimo na tvoje e-poštno sporočilo, zato ti priporočamo, da nas kontaktiraš prek telefonske št. +386-40-257-919. Ne glede na to, ali vas zanimajo splošne informacije ali informacije o ceniku – Na strani ANILA prevozi in čiščenje, d.o.o. smo pripravljeni odgovoriti na vsa vprašanja. Zahvaljujemo se ti za razumevanje in potrpežljivost! - čiščenje ...

čiščenje - Tukaj nam lahko napišete vaše komentarje, predloge, pohvale, kritike ali naročila. Lahko pa nas kontaktirate kar tako. Vedno ste dobrodošli.

izpolnite kontaktni obrazec


Pišite nam in z veseljem vam bomo posredovali vse informacije!

Vedno ste dobrodošli


ANILA prevozi in čiščenje, d.o.o.

Smrtnikova ulica 4
    1000 Ljubljana

Davčna št.: 27196801


Delovni čas    Pon-Čet 09:30-14:00Prijavite se na obveščanje preko elektronske pošteDelite stran prevozi-in-selitve.si - čiščenje na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani prevozi-in-selitve.si - čiščenje, in s tem sporočamo drugim, kaj prevozi-in-selitve.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


čiščenje - ČIŠČENJE - Hitri in zanesljivi ter cenovno ugoden čistilni servis

prevozi-in-selitve.si

prevozi-in-selitve.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.